Bilvurdering hos Pant i Biler

Hos Pant i Biler kan du få en bilvurdering af din bil, for så at finde ud af hvor meget du kan pantsætte den for. Det er et smart alternativ til et lån og langt mere overskueligt og gennemsigtigt end et kvik lån. Du kan gratis og uforpligtende lave en ansøgning og du vil så få en bilvurdering inden for 48 timer. Processen foregår som følger:

  1. Du udfylder en ansøgnings formular, således at du kan finde ud af hvad du kan få udbetalt. Her skal der tilføjes billeder og informationer af bilen, som kan bruges til bilvurdering. Desto mere information du kan give, desto mere præcist kan vurderingen blive foretaget.
  2. Pant i Biler foretager en bilvurdering og giver dig derefter et udbetalingstilbud.
  3. Er du tilfreds med udbetalingsbeløbet, så bliver der lavet en kontrakt og der vil straks bliver overført det aftalte beløb. Herefter vil bilen blive overdraget til Pant i Biler og den bliver nysynet og forsikret.
  4. Du vil nu leje din bil, så du fortsat kan tage den i brug. Dette sker ved en månedlig betaling, som udregnes ud fra markeds priser og bilens værdi.
  5. Når det aftalte betalings tidspunkt kommer, så tilbagebetaler du det lånte beløb og bilen bliver overdraget til dig igen. Her vil der blive tillagt omkostninger for omregistrering, syn, forsikring og vægtafgift.

Udbetalings beløbet vil typisk være op til 50% af den værdi bilvurderingen har udregnet, hvis du vælger at sælge den på kontrakt til dem. De resterende 50% er selvfølelig deres sikkerhed. Du skal være opmærksom på at bilen skal synes og gennemtjekkes ved en af deres to kontorer i enten Kolding eller Skovlunde, før de kan give en endelig bilvurdering. Godkendes bilen, så betaler Pant i Biler regningen.

Bilvurdering

Selve bilvurderingen bliver foretaget af erfarende ekspert inden for biler, som sikrer at du får det rette udbetalingstilbud. På baggrund af din ansøgning vil du få et forhåndstilbud, som dog kan ændre sig når først bilen er i deres besiddelse. For at bilen skal kunne være egnet til pantsætning er det vigtigt, at der ikke forvejen er nogle lån i den, da dette vil diskvalificere den. Til gengæld er det muligt selvom man er registeret i RKI og køber man ikke sin bil tilbage, så bliver man ikke registreret – dog mister man tilbagekøbsretten.