Finansiering via pantsætning af designermøbler

Hos Pantialt er det muligt at lave pantsætning af designermøbler, så hvis man har brug for at finansiere noget og har noget stående som ikke bliver brugt, så er det en unik mulighed. Disse designermøbler kan værre fra Fritz Hansen, Mogens Koch, Arne Jacobsen, Børge Mogensen og mange andre mærker, men fælles for demall er at Pantialt tilbyder pantsætning af dem.

Processen for pantsætning af designermøbler

Processen foregår således:

  1. Man laver en ansøgning, så man kan finde ud af hvor stor udbetalingen kan blive. Dette sker via deres online ansøgningsskema, e-mail eller post. Her sender man nogle billeder og en beskrivelse, så der kan blive foretaget en forhåndsvurdering.
  2. Derefter vil Pantialts eksperter foretage en vurdering, så de kan give en et udbetalingstilbud. Udover at få vurderingen foretaget via billeder, så kan man også tage ned til deres butik for at gøre det. Den endelige vurdering vil først foregår når effekten er i Pantialts varetægt.
  3. Bliver udbetalingstilbuddet accepteret, så vil der blive lavet en kontrakt og pengene vil derefter bliver overført på ens konto.
  4. Når man så møder betalingsfristen, så betales det aftalte beløb tilbage og man får derefter sit pantsatte designermøbel tilbage.

Deres eksperter er professionelle og foretager altid en individuel vurdering. De har stor erfaring inden for værdisætning af designermøbler mm., så man kan være sikker på en korrekt vurdering.

Udbetalingen vil typisk være omkring 50% af vurderings prisen, som sker over en bankoverførsel. De resterende 50% er deres sikkerhed. Man skal ikke være bekymret for forsendelsen ved pantsætning af designermøbler, da det er forsikret på op til 100.000 kr.

Kan alle gøre det?

Pantsætning af designermøbler er en mulighed for alle – også selvom man er registreret i RKI. Det er derfor en unik mulighed for finansiering, da det ofte kan være svært at tage et lån og svært at gennemskue den endelige pris på kvik lån. Pantialt går meget op i sikkerheden, og ønsker at skabe et overskueligt og gennemsigtigt forhold til kunden.  Så hvis man sidder inde med en eller flere designermøbler, så kan man ansøge på deres hjemmeside.