Gør rejseafregningen nemmere med smart app

Vi lever i en globaliseret verden, der hele tiden bliver mindre. Hvis virksomheder skal være med på beatet, kræver det, at de har tætte og stærke samarbejder med virksomheder på tværs af grænser. Det sikres bedst ved hjælp af rejser.Netop derfor bliver forretningsrejser mere og mere brugte, hvor en medarbejder bliver sendt ud i verden for at repræsentere en virksomhed eller sprede et budskab. I det tilfælde er det som regel virksomheden, der betaler for rejsen, og der skal derfor afregnes, når vedkommende kommer hjem igen. Før i tiden kunne dette være en langsommelig og besværlig proces, da medarbejderen skulle holde øje med alle udgifter og gemme kvitteringer, så regnskabsafdelingen kunne lægge det hele sammen igen, når rejsen var slut. I dag er der dog langt smartere måder at gøre det på.

Brug en app til rejseafregningen

I dag har næsten alle en smartphone. Det giver en masse muligheder, der ikke var til stede før. Det gælder ikke mindst, når det kommer til rejseafregning. I dag findes der nemlig en app, man kan bruge til at gøre processen med rejseafregning mellem virksomhed og medarbejder langt nemmere. På den måde behøver man ikke andet end en telefon, før det bliver langt nemmere at udføre rejseafregning. For den rejsende betyder det langt mere frihed, da det blot kræver, at man tager et billede af alle kvitteringer og sender dem hjem til virksomheden. Det er desuden muligt at arbejde offline i appen, så man behøver ikke en internetforbindelse. Den smarte app hedder Acubiz og er udviklet specielt til rejseafregning.

Spar tid – og dermed penge

Ved at bruge en app som Acubiz sparer man i virksomheden tid, fordi regnskabsafdelingen ikke skal sidde med papir og bilag og forsøge at finde hoved og hale i det hele. Det samme gælder for medarbejderen, der nemt kan tage et billede af kvitteringen og sende det hjem. I det hele taget bliver processen langt nemmere og mere gnidningsfri. Det betyder, at man kommer til at spare en masse tid, hvilket for en virksomhed også vil betyde penge. Hvis man vælger at skifte den gamle proces ud med en nyere og smartere som eksempelvis en app til rejseafregning, vil man ende med at kunne se forskel på virksomhedens bundlinje. At skifte til Acubiz er altså ikke kun for at gøre det nemmere for alle, men også en investering fra virksomhedens side.