Har du små bryster og ønsker dig en brystforstørrelse?

Den dag i dag er det ikke nemt at være kvinde, da der er mange forskellige former for kvinder, men det ideale billede af en kvinde, som fremgår i blade og i fjernsynet består af tynde og spinkle ben, en lille talje og store bryster. Ikke alle kvinder kan leve op til denne standard, faktisk er det langt fra de fleste der kan se denne kvinde, når de kigger sig i spejlet. Med hensyn til vægten er der adskillige alternativer for at tabe sig, det er jo nærmest populært at deltage i en slankekur eller at træne. Dette er en smal sag, at få hjælp og støtte til at nå dette mål, men ofte forsvinder brysterne også, når man taber fedtet på resten af kroppen.

Når dette sker, er det rart for kvinderne at kunne få hjælp, da de altid har haft store og flotte bryster, men nu har trænet dem væk. Hos Nygart kan dette ændres. Du kan få en brystforstørrelse, som giver dig større bryster end dem du havde før eller bare giver dig dine naturlige flotte bryster tilbage.

Det er ikke alle kvinder, som har været heldig med at få store flotte bryster fra naturens side. Mange kvinder som er født tynde og spinkle, har også ofte små eller næsten ikke eksisterende bryster. Dette har en stor betydning for kvinder, da det anses meget maskulint ikke at have nogle bryster. Der er mange kvinder, som går og er kede af det på grund af deres små eller ikke eksisterende bryster. Dog er der mange, som ikke vil have brystimplantater, da dette kan være et tabu emne.

Hvis man taber sig, fordi man er gået på slankekur, får man nærmest bifald med på vejen og klapsalver. Der er mange som gerne vil støtte dig, hvis du gerne vil ændre dit udseende fra tyk til tynd. Dette er ikke et tabu emne, tværtimod, mange er stolte og det er jo nærmest blevet populært at gå på slankekur og prale med at man træner. Derudover tager man selfier og deler begivenheden med hele verden på de sociale medier. Der er dog en anden stemning, når emnet omhandler udseende forandring med brystforstørrelse.

Det skal nemlig siges, at ordet brystforstørrelse i ”gamle dage” godt kunne anses som at være et tabu emne og ikke noget man indrømme. Men tiderne er skiftet og selvom at mange gammeldags mennesker og ældre personer, stadig ser det som et tabu at have fået foretaget en brystforstørrelse, så er der mange moderne mennesker som får hjælp til forbedring af deres udseende og syne sat de t er helt okay og slet ikke synes, at det er et tabu emne. Derfor er der ingen der kigger ned på dig, hvis du får et brystimplantat, for at forbedre dig udseende og blive glad og tilfreds med dig selv og hvis der er, så lad dem gøre det, det er heldigvis ikke deres krop og de kan holde deres meninger for dem selv. Det er vigtigt, at du lytter til dig selv og dine lyster og ikke hører på de negative kommentarer. Som det gamle ordsprog hedder, hvis man ikke har noget pænt at sige, skal man holde sin mund!

Hvis du, som mange andre, vil have perfekte bryster med et brystimplantat, kan du få professionel hjælp af Nygart. Få dit liv forandret og dit selvværd til at stige hos Nygart.

Nygart hjælper dig og dit selvværd med brystforstørrelse

 

Hos Nygart privathospital er de eksperter i kosmetisk brystforstørrelse. De udfører årligt omkring 1.000 brystforstørrelser og deres 4 plastikkirurger har årelang erfaring med mange former for kosmetisk brystkirurgi.

Brystforstørrelse med brystimplantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark øges stadig. Det er Nygarts erfaring, at patienterne er utrolig glade for resultatet af deres brystforstørrende operation. Nygart er stolte af en patienttilfredshed på 95-98 %.

På Nygart Privathospital er den personlige kontakt, en professionel vejledning og et fagligt engagement meget vigtig for dem. Under hele forløbet vil du, som patient til en brystforstørrelse, være i kontakt med højtuddannet personale. For eksempel snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter din brystforstørrelse. Det giver dig tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb for både patient og medarbejder.

Nygart privathospital er ikke tilfredse, før du, som kunde, er tilfreds. Og det er nok det særlige ved miljøet på Nygart, at de alle arbejder for samme mål: Positiv feedback.

Så overvejer du at få lavet en brystforstørrelse, kan du trygt og roligt komme til Nygart privathospital og få hjælp. De vil tage sig godt af dig og hjælpe dig på en måde, som både de og du kan være tilfreds med. Sammen finder I en fælles løsning, som tilfredsstiller alle parter. Nygart privathospital sætter en ære i at love dig sikkerhed og kvalitet i allerhøjeste grad til brystforstørrende operationer. Derudover er det i dag nemmere, sikrere og mere udbredt at få foretaget en brystforstørrelse med implantater end for blot fem eller ti år siden, hvis du ønsker større bryster.