Hvordan foregår begravelse i københavn og hvad er reglerne?

Afhængig af kirkegård og kisten er frednings tiden af gravstedet ved kistebegravelser 20 år, ved urnebegravelser normalt 10 år.I Danmark er der lov om at et begravelsesplads skal være på minimum tre kvadratmeter med plads til en kiste, mens et urnegravsted kan være mellem 0,5 og 4,5 kvadratmeter. Der er mange regler i Danmark, som en begravelses forretning skal tage højde for. For eksempel skal der i Danmark godkendes en begravelsesplads, hvis der skal begraves eller nedsættes en urne.

De folkekirkelige kirkegårde, der bestyres af kommunen, er med få undtagelser de eneste godkendte begravelses pladser i Danmark. De er åbne for alle uanset trossamfund. Nogle kirkegårde har særlige afdelinger for jøder og muslimer. Hvis man ønsker, at nedsætte en urne på en privat grund, kan dette muligvis ske, hvis man får tilladelse af Kirkeministeriet, efter man har søgt om tilladelse. Dog er der nogle krav, som man skal opfylde, hvis man skal have en godkendelse af Kirkeministeriet. Man skal for eksempel eje en ejendom, altså være en jod besiddelse. Derudover skal grunden være mindst 5.000 kvadratmeter eller en halv hektar stor og det skal tinglyses, at der er sat en urne ned for at sikre gravfreden mindst i 10 år. Til sidst skal det private gravsted ikke være indhegnet eller på nogen måde markeret og dette gælder også for opsætning af gravsten, blomster eller lignende ting.

 

Hjælp til begravelse i københavn, kan du få hos Begravelses Service

 

Hos Begravelses Service i københavn kan du få hjælp, hvis du står i denne triste situation, som det er at miste nogen man har kær.Begravelses Service er nemlig din bedemands- og begravelses forretning på Sjælland. De tilbyder nemlig hjælp og assistance ved dødsfald, samt ved arrangeringer af begravelser og bisættelser. De er kvalitets certificerede ved Dansk Standard og er specialiserede i at rådgive de efterladte på bedst mulig vis, da dette gerne er en tid, som man gerne bare vil have overstået og dette ved og tager de højde for hos Begravelses Service. Begravelses Service i københavn er en begravelses forretning, som lever af at hjælpe dig, når du står i en svær situation, og muligvis ikke har prøvet lignende før. Da der er mange opgaver, som hører med til, når en kær går bort, kan man i god tro få hjælp, så man ikke skal stå med det hele selv.  Begravelses Service i københavn giver jer, som efterladte, mulighed for at få lov til at sige farvel til deres kære og elskede på den hele rette måde. Begravelses Service er en begravelses forretning i københavn, der kan hjælpe med at arrangere lige præcis den form for afsked, der ønskes af den afdøde og de efterladte.

Det er nemlig ikke nemt, når ens kære lige er gået bort. Fordi der skal arrangeres og klares en masse ting, før man endeligt kan sige farvel til sin kære.  Når man er i på dette punkt, vil de fleste bare gerne, have handlingerne forgangen, så man kan fokusere sig om sin sorg og komme videre i livet. Selvom det er barskt sagt, er det meget følelsesmæssigt barskt, at skulle gå og tænke og forurolige sig over en jordfæstelse og en bisættelse.