Kontorrengøring København – få skinnende ren arbejdsplads

Sikre effektiviteten på arbejdspladsen med et sundt og rent kontormiljø. Et rent kontor gør det nemmere for medarbejderne at koncentrere sig, samtidig med at det mindsker risikoen for sygdomme. Et godt arbejdsmiljø er essentielt for at gode og tilfredse medarbejdere.

Med kontorrengøring i København sikrer man dermed også, at kontorlokalerne altid er rene og præsentable, skulle der komme et kundebesøg eller lignende. Det skaber et gode indtryk af virksomheden, hvis besøgende ser, at ens lokaler er et godt miljø at være i. Har man derimod spindelvæv i loftet, støv i karmene eller beskidt gulv, hvad ville en potentiel kunde så ikke tænke.

Hebo Kontorrengøring i København

Hos Hebo kontorrengøring i København tilbydes et skræddersyet rengøringsforløb, som passer overens med virksomhedens behov og ønsker. Ved kontorrengøring i København får man tilknyttet faste medarbejdere, som er specialuddannet og erfarne medarbejdere. De har fået uddannelsesforløb i Hebo, hvilket sikrer, at de følger Hebos ønskede struktur og tilgangsmåde til arbejdet. Disse ansatte har et særligt indblik i problemområder, hvor snavs gemmer sig.

Ved en rengøringsplan veksler man normalt med let og grundig rengøring, da det ikke vil være nødvendigt at udfører grundig rengøring hver gang. Dette kan gøre så effektivitet bliver højst muligt, og alle parter er tilfredse med samarbejdet.

Oplæringskoncept

Inden en medarbejder får lov til at udfører et rengøringsarbejde, skal de gennem et grundkursus for rengøringsassistenter. Dette indeholder læren om PH-værdi, ergonomi, rengøring, brug af kemikalier samt arbejdsteknik og planlægning. Dette kursus tager i omegn af 3,5 time. Derudover skal de på et udvidet kursus af 4 timers varighed, som indeholder mere læren om ovenstående samt kemi, skuremaskiner, farver, skumafkalkning og metode. Nye medarbejdere skal arbejde sammen med en leder eller team-ansvarlig i 12 dage.

Alt dette sker for at sikre kvaliteten af kontorrengøring i København, er så høj som muligt. Det skaber tilfreds kunder og arbejdere. Hebo er medlem af Dansk Service, hvilket betyder deres ansatte er lønnet og arbejder efter overenskomstforhold.

Kontakt

Der er mulighed for at læse meget mere om kontorrengøring i København eller deres andre services inde på deres hjemmeside.