OLIVER’S petfood er gourmetfoder til dine dyr

Når det kommer til kvalitetsfoder til dine kæledyr, er OLIVER’S en af de førende producenter i Danmark. Virksomheden startede tilbage i 1998 og byggede på en idé om at levere kvalitetsmåltider til hunde og katte i hele landet.Den dag i dag er det stadig denne grundidé, der dominerer, hvilket også kan ses på sloganet love in a bag since 1998. Hvis man er en af dem, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og smagen af det foder, man giver til sin hund eller kat, er det OLIVER’S, som man skal gå efter, næste gang man skal købe nyt foder. Hos dyrelageret.dk kan du finde et stort udvalg af netop OLIVER’S højkvalitetsdyrefoder til både hunde og katte.

Foder med kød som den primære ingrediens

Hunde og katte nedstammer oprindeligt fra ulve og de store kattedyr. Derfor giver det sig selv, at de er ment til at spise kød. Hos OLIVER’S er alt dyrefoderet lavet med kød som den primære ingrediens, så dyrene ikke kun er sikret en god smagsoplevelse, men også at få opfyldt deres ernæringsmæssige behov. Det er desuden vigtigt at understrege, at OLIVER’S kun gør brug af kød, der er godkendt som human fødevare. Du behøver altså ikke være bange for, om dyrefoderet er lavet på rent kød, eller om det pågældende kød har overskredet sidste salgsdato. Som mennesker går vi sjældent på kompromis med kvaliteten af vores mad, så det skal dyrene heller ikke. Det er filosofien, der har gjort OLIVER’S petfood til et af de oplagte valg, når der skal købes foder til hunden eller katten.

Stort udvalg af OLIVER’S petfood

Vi mennesker ved, at alt mad bliver kedeligt at spise i længden. Uanset hvor godt det smager, bliver man træt af det, hvis man skal have det samme hver eneste dag. Det samme gælder for dit kæledyr. Derfor kan det være en god idé at tjekke et stort og alsidigt udvalg ud, når du skal finde dyrefoder til din hund eller kat. Hos dyrelageret.dk finder du et stort udvalg af foder, også til hvalpe, killinger og seniorhunde. Hvis du vil forkæle dit kæledyr med lækre snacks eller købe godbidder, du kan bruge til træningen, kan du også finde mange gode bud hos dyrelageret.dk. Sidst men ikke mindst kan du også finde økologisk dyrefoder, så du samtidig slår et slag for et sundere miljø, når du alligevel køber foder til dine dyr.

Find alt til kæledyr på dyrelageret.dk

Hos dyrelageret.dk kan du finde alt det, du har brug for, for at kunne give dit kæledyr det liv, det fortjener. Det gælder blandt andet artikler til både katte, hunde og heste, hvad enten du har brug for udstyr, foder, legetøj eller noget helt fjerde. Når du køber OLIVER’S petfood, kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet. Det er altså en god investering at lave, hvis du ønsker at give dit kæledyr sund, velsmagende og naturlig mad, der kan være med til at øge livskvaliteten for din hund eller kat.