Sund frokost er til alle i virksomheden

Hver dag spiser et utal mennesker frokost. Det er meget forskelligt, hvilken slags frokost folk spiser hver dag. Dog er det ikke altid, at man får pakket en sund frokost som madpakke, eller hvis man får mad på arbejdspladsen, er det heller ikke altid den er det sundeste alternativ. Sund frokost er svært at overtale folk til at spise, og nogen gange kan det være, at man mangler lidt inspiration til hvordan man kan lave en sund frokost. Hvis man ikke har kantine tilknyttet til sin virksomhed, og man ønsker at spise en sund frokost så er der hjælp at hente. Man kan få leveret sund frokost hver dag, som varierer hver dag og smager godt.

Hvem tilbyder sund frokost?

Det er muligt at få leveret sund frokost hver dag fra den danske virksomhed frokost.dk, som sammen med diætister har sammensat en buffet der er inspireret efter fødevarestyrelsens 10 kostråd. Køkkenerne som sammen med frokost.dk sørger for en sund frokost, hjælper virksomheder med at tage sunde valg i stedet for usunde. Deres buffet er fyldt med alt fra kostfibre, grøntsager, frugt og fisk hver dag. Du behøver derfor ikke tænke mere over, om hvor meget sukker eller fedt der i maden, for den mad du får leveret hver dag er en velsmagende og sund frokost.

Er det en besværlig proces med sund frokost fra frokost.dk?

Du har hver dag mulighed for, at se hvad de forskellige køkkener serverer. Du kan også selv bestemme hvilket køkken, du vil have leveret sund frokost fra. Det eneste du skal gøre er, at gå ind på deres hjemmeside, logge ind på din profil og så kan du ellers begynde at vælge hvor maden skal komme fra. Det er muligt at tilmelde og afmelde kuverter fra dag til dag. Skulle det hænde at du får besøg på arbejdspladsen, kan din gæst også få serveret velsmagende og sund frokost.